Pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Pogoji poslovanja določajo pogoje nakupa preko spletne strani RRVITA.si , ki je dostopna na povezavi www.rrvita.si (v nadaljevanju:spletna stran) in jo upravlja podjetje RR VITA d.o.o., ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju:ponudnik).

Pred nakupom preko spletne strani, prosimo, preberite:

TE POGOJE POSLOVANJA,
POMOČ PRI NAKUPU,
DOSTAVO,
NAŠ PRAVILNIK O ZASEBNOSTI, ki se nanaša na varstvo vaše zasebnosti in varovanja osebnih podatkov.


Z uporabo spletne strani, uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami ter pogojev poslovanja, ki vključujejo tudi vse povezave kot njihove sestavne dele, in potrjuje da je bil seznanjen s politiko zasebnosti.

Bistvene lastnosti blaga, cene, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami ter podatki o načinu plačila in dobave veljajo v trenutku dokončne potrditve naročila.

Podatek o roku dobave velja v trenutku dokončne potrditve.

V primeru morebitne spremembe roka dobave bodo prodajni svetovalci iz podjetja prodajalca stranke ustrezno in pravočasno obvestili.


Cena izdelka, vrednost DDV-ja in strošek poštnine so razvidni v nakupovalni košarici, še preden zaključite naročilo. Prav tako boste o vseh podatkih o vašem spletnem naročilu obveščeni na e-naslov, ki ste ga navedli v nakupovalni košarici pri vnosu vaših podatkov, še isti trenutek, ko ste oddali naročilo. Če le-tega ne prejmete, obstaja možnost, da ste navedli napačen e-naslov. V takšnem primeru vas prosimo, da nas kontaktirajte:

- pišite na e-naslov: info@rrvita.si

- pokličite na telefonsko številko: 041-617-573