Tolažilna dudica, okrogla obilka, silikon (pakiranje 2 kom)

Tolažilna dudica, okrogla obilka, silikon (pakiranje 2 kom)

3.60€
Brez DDV: 2.95€
ProizvajalecBABYNOVA
Šifra: 26210
Stock Instock

·        Mehak silikon

·        »UNI« velikost, primerno za dojenčke in malčke v starosti 0-24 mesecev

·        Ne vsebuje BPA (Bisfenola-A)

·        Ustreza Evropskemu standardu EN 1400

Okrogla oblika dude je najstarejša in originalna oblika dudice, ki posnema materino bradavico. Prav tako ne povzroča poškodb otroške čeljusti in deformacij prvih zobkov.

Razpoložljive možnosti

·        Mehak silikon

·        »UNI« velikost, primerno za dojenčke in malčke v starosti 0-24 mesecev

·        Ne vsebuje BPA (Bisfenola-A)

·        Ustreza Evropskemu standardu EN 1400

Okrogla oblika dude je najstarejša in originalna oblika dudice, ki posnema materino bradavico. Prav tako ne povzroča poškodb otroške čeljusti in deformacij prvih zobkov.

Tolažilna dudica okrogle oblike je na voljo v »UNI« - univerzalni velikosti, kar pomeni, da je primerna za dojenčke in malčke, v starosti 0-24 mesecev, in se lahko uporablja že od prvega dneva do konca, ko malček potrebuje dudo.

Pomirjevalno dudo zamenjajte po eni do dvomesečni uporabi,zaradi higienskih in varnostnih ukrepov.

ČIŠČENJE:

Dudico je potrebno pred prvo uporabo prekuhati v vreli vodi 5 minut. Pred vsako uporabo jo najprej temeljito očistite pod tekočo toplo vodo.

Nato jo prekuhajte v vreli vodi 3 minute. Bodite pozorni, da je v loncu vedno dovolj vode - s tem preprečite poškodbe materiala.

Ne pomivajte je v pomivalnem stroju. Ne spada v mikrovalovno pečico.

POMNI: Zaščitite jo pred svetlobo in toploto. Ne polagajte jo za dalj časa kot je dovoljeno v dezinfekcijsko sredstvo. Nikoli ne namakajte sesalnega dela dudice v sladke ali zdravilne substance - to povzroča zobno gnilobo ter poškodbe materiala na dudici.

OPOZORILO: Nikoli dudice ne pritrdite na trakove, vrvice - lahko pride do zadušitve otroka!

Pred vsako uporabo preverite čvrstost dudice s preprostim ročnim raztegom samega sesalnega dela. V kolikor ima vaš otrok prve zobke, vedno preverite ali ima sesalni del dudice mogoče poškodbe ugriza, takrat jo takoj  zavrzite - nadomestite z novo. Že pri prvih znakih poškodb jo zavrzite proč!

Risi, sledi ugrizov, lepljivost ali sprememba oblite lahko povzroči  zadušitve - pogolnitve delov dude. V primeru, da dudica zavzame celotna otrokova usta ne zabredite v paniko, ne more jo pogoltniti in poškodovati vašega otroka. Odstranite jo previdno.

Daljša uporaba pomirjevalne dude lahko povzroči zobne ali čeljustne poškodbe.